10 sfaturi de frumusete de la celebrul Dr. OZ

Ce crema antirid sa folosesti sau cum sa scapi de matreata, celulita, pungi sub ochi? Afla cele mai eficiente solutii pentru ingrijirea corpului recomandate de celebrul Dr. Oz!

1. Ce crema antirid sa folosesc pentru ridurile care apar la coltul ochilor, numite si laba gastii?
Dr. Oz recomanda: cremele care au in continutul lor vitamina C, care stimuleaza producerea colagenului. Cauta vitamina C in lista ingredientelor, iar aceasta trebuie sa se regaseasca printre primele substante enumerate.

2. Cum sa scap de colacei?
Dr. Oz recomanda: consumul ridicat de alimente bogate in vitamina C (ardei, kiwi, catina, macese, lamai, patrunjel) care reduce nivelul cortizolului. Acest hormon al stresului este responsabil cu depozitarea grasimilor.

3. Cum scap pungile sub ochi?
Dr. Oz recomanda: cremele pentru hemoroizi care redau elasticitatea pielii. Deoarece pungile sub ochi apar atunci cand pielea isi pierde elasticitatea, acest tip de creme intind temporar pielea prin contractarea vaselor de sange si reducerea umfaturii care cauzeaza pungile sub ochi.

4. Cum scap de cosuri?
Dr. Oz recomanda: sa nu strangi cosurile pentru ca ele se vor inflama mai rau si pot sa se infecteze. Este de preferat sa strapungi cu grija pielea care le acopera cu ajutorul unui ac steril si sa o rupi usor pentru a permite lichidului sa iasa.

5. Cum scap de parul nedorit care apare deasupra buzelor?
Dr. Oz recomanda: sa amortesti zona cu un cub de gheata si apoi sa smulgi firele inestetice de par, tinand cont de directia lor de crestere.

Citeste mai multe pe www.eva.ro 

Leave A Comment...

*