Sexul anal: sfaturi pentru incepatoare

Sexul anal este o experienta inedita. Cele mai multe femei spun un NU hotarat atunci cand aud de acest lucru. Daca faci parte din categoria de curajoase care sunt dispuse sa-l incerce, atunci Modista.ro are cateva sfaturi pentru incepatoare.

1. In primul rand, preludiul este esential! Roaga-ti partenerul sa iti rasfete anusul, sa-l mangaie, sa-l atinga, fara sa-l penetreze. Foloseste lubrifiant ca sa pregatesti zona, chiar daca tot ce face iubitul tau este sa te dezmierde. Sfincterul anal are o tensiune naturala. De aceea este bine sa fie cat mai relaxat, pentru ca sexul sa nu fie dureros.

2. Daca iubitul tau este adeptul sexului anal, inseamna ca nu are nimic impotriva unui sex oral in aceasta zona sensibila. Aceasta este cea mai usoara metoda de stimulare si are un efect relaxant.

3. Dupa ce te-ai relaxat si te simti bine acolo jos, joaca-te un pic cu degetele lui sau cu un “butt-plug” inainte sa treceti la fapte mari. Din nou, tine minte ca preludiul este crucial! Poti incerca si cu un vibrator mai mic care va avea un efect stimulator asupra muschilor.

4. Lubrifiantul trebuie aplicat din belsug. De asemenea, nu folosi unul care are efect de amortire, pentru ca durerea este un semn ca nu faceti ceva bine. Tine minte ca sexul anal are riscurile lui si ca, initial, anusul nu a fost facut pentru asa ceva. De aceea, fii atenta la semnele trupului tau.

Secretului unui sex anal reusit este relaxarea si rabdarea. Cu cat sunteti mai rabdatori,  cu atat va veti simti mai bine. Nu va grabiti si acordati-va timp sa va obisnuiti cu trupurile voastre. 

Leave A Comment...

*