10 lucruri interesante pe care trebuie sa le stii despre penis

Alaturi de inima si creier, penisul beneficiaza de un vast repertoriu de zicale, proverbe si…injurii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modista.ro a incropit un top 10 al celor mai interesante lucruri pe care trebuie sa le stii despre organul sexual masculin.

10. Cea mai veche fiinta dotata cu penis este o creatura marina care se numeste “Colymbosathon Ecplecticos”. Pentru ca nu suntem paleontologi, ne intereseaza doar numele, care inseamna: “inotatorul fantastic cu penis urias”.

9. Exista doua tipuri de penisuri: cele care nu cresc foarte mult in timpul erectiei (“vizibil”) si cele care pot chiar sa-si dubleze dimensiunea (“expansiv”). Asa ca, nu crede ca un penis care e deja mare, va creste peste masura cand e excitat si nici nu subestima un penis mai mic, care te-ar putea surprinde cu o erectie semnificativa.

8. Da, penisul se poate rupe. Daca sexul e prea violent sau masturbarea prea dura, barbatul se poate rani destul de grav. Mai rau este ca dupa producerea fracturii, penisul isi schimba culoarea, se inflameaza si doare ingrozitor.

7. Lungimea medie a unui penis este de 6,30 cm in repaos si de aproximativ 15 cm in erectie.

6. Diametrul mediu al penisului este de 3,5 cm. Un sondaj facut recent a scos la iveala faptul ca foarte multe femei prefera un penis cu un diametru mai mare in locul unuia mai lung.

5. Orgasmul masculin obisnuit dureaza in jur de 7 secunde. Spre deosebire de cel feminin care poate ajunge pana la 23 de secunde.

4. Fumatul poate duce la micsorarea penisului cu pana la un centimetru. Datorita modificarilor in circulatie pe care le determina fumatul, alimentarea cu sange a penisului este deficitara, putand duce la micsorarea lui.

3. Cel mai mare penis natural – in repaos – inregistrat masoara 34 cm si ii apartine americanului Jonah Falcon.

2. Barbatii nu isi pot controla penisul la fel de bine cum controleaza alte parti ale corpului lor. Asta pentru ca penisul este coordonat de sistemul nervos vegetativ, care nu e supus controlului constient. Erectii in momente total nepotrivite? Asta e motivul.

1. Un barbat din 400 este suficient de flexibil cat sa-si poata face singur sex oral. Cati din acestia se si dedau acestei activitati? Asta nu mai stim, dar banuim ca, din moment ce isi cunosc abilitatile, au si incercat sa le puna in practica.

Foto: AP 

Leave A Comment...

*