7 tipuri de sarut care distrug o prima intalnire

Exista cateva tipuri de sarut care pot ruina o prima intalnire. Desi nu trebuie sa judeci o persoana cu care te-ai simtit bine doar pentru ca nu stie sa te sarute, este util sa-i oferi niste indicatii pretioase pentru ca urmatorul sarut sa nu mai fie…scarbos.

Iata acele saruturi cleioase, agresive, urat-mirositoare si bizare de care orice fata ar trebui sa fuga.

1. Sarutul fantoma

Cuplurile care fac asta cred ca romantismul este la cote maxime in relatia lor. Noi credem ca sarutul fantoma este usor psihotic. In ce consta: se apropie de tine suficient de mult cat sa-i simti rasuflarea, sa indeparteaza, iarasi se apropie, iarasi se indeparteaza. Pe bune?

2. Ciupitura uscata

Un sarut ca de copii, scurt si fin pe buze, este dragalas, dar o ciupitura dura si uscata ne face sa ne gandim la ce e mai rau. Stii ce se spune…Un barbat face dragoste asa cum saruta.

3. Festivalul balelor

Daca fata unei femei este uda dupa un sarut iar ramasitele momentului pasional se preling pe barbie…nu este in regula. Unii barbati abia asteapta sa-ti arate ce limba grozava au. Daca fac asta in asa fel incat trebuie sa-ti schimbi bluza ca sa nu racesti, ditch him.

4. Sarutul accidental

Fie ca e “accidental”, sau chiar e accidental, un asemenea sarut nu este o idee buna. Nu forta momentul si nu-l lasa nici pe partenerul tau sa o faca. Daca va atingeti buzele din greseala, fara sa va doriti un prim sarut real, este mai decent sa va cereti scuze si sa va indepartati politicos. Nu continua din inertie.

5. Coliziune faciala

Unii barbati au acel stil dur care ii determine sa se apropie de tine cand te astepti mai putin si sa-ti planteze pe buze un sarut dotat cu izbituri in orbita, clantanit de dinti si fracturi nazale. Ce naiba, omule! Doar nu esti caine…

6. Brutal-Assault

Dumnezeule! Predator imi mananca fata! Orice sarut care te face sa te simti asa, este gresit. Te obliga sa faci un deep-throating limbii lui, dupa care iti exploreaza amigdalele – da, acesta este sarutul agresiv la care n-ai visat niciodata.

7. Sarut…puturos

Pentru numele Patlagicii Salbatice! Nu manca usturoi si ceapa inainte de sarut, si nici nu te afuma cu 7 pachete de tigari. Spala-te temeinic pe dinti si mesteca o guma mentolata dupa cina, daca ati fost la restaurant. Alfel, regretam sa te informam dar…puti! 

Leave A Comment...

*