10 cuvinte care il excita instant

Bărbatii adoră să facă dirty-talk, adică să aibă un schimb de replici indecente cu partenera de cuplu, ori in timpul preludiului, ca să se incingă atmosfera, ori in timpul actului sexual, ca să fie mai condimentat.

Adevărul e că o partidă de sex poate fi mult mai erotică dacă are si sonor! si partea bună este că nici nu e cazul să-i soptesti obscenităti la ureche.

Ca să-l inciti prin ceea ce-i spui, alege cuvinte cu potential vulgar, adică acele cuvinte cuminti, care, in contextul potrivit, sună foarte murdar!

1. Acum

Cel mai sexy cuvant, care declansează o furtună de pasiune in orice bărbat, este cuvantul “ACUM!”. Indiferent in ce formă il folosesti, “Te doresc acum!”,  “Hai să facem sex acum!”, el are efectul scontat pentru că ii arată iubitului tău că esti suficient de increzătoare incat să iei initiativa. E ca si cum ii dai un ordin, iar el trebuie să fie gata de actiune. Acest cuvant il surprinde si ii trezeste instinctele sexuale pe loc.

2. Vreau

Ce n-ar da orice bărbat să-si audă iubita zicand verbul acesta in fel si fel de combinatii: “Te vreau!”, “Vreau să mă atingi.”, “Vreau să-ti sărut fiecare părticică a corpului”?

in general, bărbatii se plang că fac sex pe intuneric, si la propriu si la figurat. Adică nu-i spui ce vrei in pat, nu-i povestesti fanteziile tale, ce fel de stimulări te aduc la orgasm… Preferi să-l lasi să ghicească. Ori ti-e jenă să-i spui direct ce vrei, ori crezi că iubitul tău iti poate citi gandurile… Adevărul e că multi bărbati si-ar dori să stie direct de la sursă ce anume ar putea face ca să-si satisfacă partenera.

3. Aici

Bărbatii au nevoie de coordonate exacte, asa că un indemn clar, precum “Aici!” il va impulsiona pe iubitul tău să facă cum ii spui tu. Este foarte usor să-i duci mana către zonele tale erogene si să rostesti acest cuvant ca pe o confirmare a plăcerii tale.

Un alt mod de a-l incita este să-i soptesti “Aici…” cand vă aflati intr-un loc public, dar mai ferit. Va intelege imediat despre ce e vorba.

4. Oral

Delicios pentru bărbati e să audă orice expresie cu tentă orală in pat! il inciti in timp record dacă asociezi intr-o propozitie penisul lui cu unele cuvinte, precum: “Buze”, “Gură”, “Limbă”… Cat despre actiuni, te las să ti le imaginezi singură…

5. Ia-mă!

Cand sunteti singuri acasă, iar tie iti vine cheful de nebunii, ce-ar fi să-i faci iubitului tău o invitatie cat se poate de directă? Multi bărbatii sunt nemultumiti de faptul că doar ei propun iubitei o partidă de sex. Iar dacă se lovesc destul de des de refuzuri, “atacul” devine din ce in ce mai dificil. Cu alte cuvinte, i-ai usura mult munca, dacă, ocazional, i-ai propune tu să faceti sex. Asa că indeamnă-l să te ia pe sus, fără rusine!

Citeste mai multe pe www.eva.ro 

One Response to “10 cuvinte care il excita instant”

Read below or add a comment...

Leave A Comment...

*